top of page

POLIKLINIKA

EUROLAB

EXILIS ULTRA 360

Simultanom kombinacijom radiofrekvnentih i ultrazvučnih talasa do zategnute i podmlađene kože.

 

Aparat omogućava tretman 20 kritičnih delova tela na kojima se vide prvi znaci starenja kože.

 

Posebna tehnologija 360 stepeni omogućava ravnomernu raspodelu energije ulrazvučnih i radiofrekventnih talasa na čitavu debljinu kože, potkožnog masnog tkiva i potkožnih mišića.

 

Ravnomernim zagrevanjem tkiva i istovremenim hlađenjem površine kože, tretman je potpuno bezbolan i siguran, tako da su neželjeni efekti kao što su peckanje, crvenilo i iritacija kože izuzetno retki, a ako se i jave, onda su blagog stepena i brzo se povlače. Ove osobine aparata pružaju pacijentima izuzetan komfor i prijatan osećaj tokom tretmana sa brzo vidljivim i očiglednim rezultatima.

 

Zavisno od regije koja se tretira, potrebno je sprovesti 3-4 tretmana, a period između dva tretmana ne sme da bude kraći od 1-2 nedelje. U tom periodu pacijentima preporučujemo upotrebu blagih i neutralnih hidratantnih krema, kao i uzimanje dovoljne količine vode, najbolje oko 2 litre tečnosti dnevno nekoliko dana pre i posle tretmana.

 

Rezultati tretmana su obično vidljivi već nakon prve aplikacije, a pun efekat najkasnije do 3 meseca od prve aplikacije, tačnije nakon potpune remodelacije kolagena i elastina, strukturalnih delova kože koji koži daju elastičnost i zategnutost

GALERIJA LIFTINGA STOMAKA I ZADNJICE

Exilis lifting stomaka eurolab novi sad
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Poliklinika Eurolab. Laze Nančića 2, Novi Sad

 ☎ 064/825-8875, 021/632-2221

bottom of page