top of page

POLIKLINIKA

EUROLAB

LIFTING KOŽE

REJUVENACIJA VAGINE

VAKUUM DRENAŽA

MADEROTERAPIJA

LIMFNA DRENAŽA

NUTRICIONIZAM

LIFTING POLIKLINIKA EUROLAB.jpg
maderoterapija_edited_edited.jpg
VAKUUM DRENAZA POLIKLINIKA EUROLAB NOVI
LIMFNA DRENAZA POLIKLINIKA EUROLAB NOVI
rejuvenacija vagine poliklinika EUROLAB
EUROLAB ANTI AGING ISHRANA NUTRICIONIST.
pOLIKLINIKA EUROLAB U NOVOM SADU IMA I ANTI AGING CENTAR U KRILOVOJ ULICI
MEZOTERAPIJA LICA Eurolab Novi Sad Anti
Poliklinika%20PRP-A%20celavost%20Eurolab

MEZOTERAPIJA

PRP

Jedna od metoda koja se izdvojila po svim kriterijumima iznad ostalih je tretman kože lica i tela primenog radifrekventnih i ultrazvučnih talasa, odnosno njihovom medjusobnom kombinacijom kada se postižu najbolji i brzo vidljivi efekti zategnute i elastične kože. Ova metoda koristi najsavremeniju tehnologiju

Preporučuje se ženama nakon porodjaja, postmenopauzalnim ženama i ženama koje žele da poboljšaju izgled i funkciju intimnih delova. Pomaže u slučaju smanjene elastičnosti zida vagine, blažih oblika spadova genitalnih organa i nekontrolisanog oticanja mokraće. Izrazito je efikasan kod atrofije istanjenja kože i epitela spoljnih genitalija i vagine. Posebno se preporučuje kao revitalizujući tretman kod žena nakon porodjaja radi vraćanja osećaja zadovoljstva i ispunjenosti tokom seksualnih odnosa

Aparat Green Vac Prestige nudi korisniku ugodnu i jednostavnu metodu za terapiju promena u koži i potkožnom masnom tkivu i negu kože čineći je lepšom, a terapija je poznata u svetu kao radijalna endodermalna terapija (RDT).

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže tela koja se izvodi specijalno oblikovanim drvenim instrumentima glatke ili neravne ovršine. Ovaj vid terapije je relativno nov u kozmetskoj medicini, ali se pokazao izuzetno efikasnim u uklanjanju celulita i smanjenju masnog tkiva na tretiranim površinama tela.

Aparat Green Press 8 je namenjen kako za sprečavanje tako i za lečenje svih navedenih stanja. Komputerski vođeni sistem aparata Green Press 8 je zasnovan na svim načelima dobro izvedene ručne limfne drenaže. Aparat je efikasan u sprečavanuju nastanka i lečenju celulita, otečenih nogu i umornih nogu kao i u svim slučajevima blažeg oblika loše venske cirkulacije (proširene vene).

Cilj je da se oslobodimo viška vode i masnih naslaga.. so zadržava vodu (natrijum, da budemo precizniji), a najbrži način da dobijete puuuuno masnih naslaga je da jedete pomfrit i napolitanke. Pored spomenutih „comfort food“, savetujemo vam da zaobiđete pekare (SVE) u širokom luku. Ne postoje integralni kroasani i pogačice sa čvarcima (na našu veliku žalost) i ne dajte se prevariti posipom od semenki preko puter kifli. A kako bi vam što pre skrenuli pažnju od mirisa peciva, evo šta SMETE da jedete.

Mezoterapija je efikasna, medicinska i tradicionalna metoda kojom se aktivne supstance injekciraju u srednji sloj kože poznat kao mezoderm. Oblasti u kojima se mezoterapija primenjuje su  reumatologija,ginekologija, urologija, stomatologija, neurologija, oftalmologija i otorinolaringologija, dermatologija,  u sporstkoj medicini, a najveću primenu je stekla u oblasti estetske medicine.

PRP - Terapija faktorima rasta

PRP je koncentracija trombocita u maloj zapremini plazme od preko 1.000.000 u 1 ml plazme, odnosno 2-6 puta veća koncentracija nego u krvi. Primenjuje se za regeneraciju kože lica i vrata, u slučaju tretmana ćelavosti i pospešivanja rasta kose.

LIFTING
REJUVENACIJA

VAGINE

VAKUUM

DRENAŽA

MADERO

TERAPIJA

LIMFNA

DRENAŽA

NUTRICIONIZAM
MEZOTERAPIJA
PRP
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Poliklinika Eurolab. Laze Nančića 2, Novi Sad

 ☎ 064/825-8875, 021/632-2221

bottom of page