top of page

POLIKLINIKA

EUROLAB

GREEN PRESS 8 APARAT ZA LIMFNU DRENAŽU

Savremeni način života dovodi do brojnih neželjenih uticaja na naše telo. Smanjena fizička aktivnost, neadekvatna i neredovna ishrana kao i sve više prisutan svakodnevni stres, predstavljaju veliko opterećenje za naše telo.

Posledice takvog načina života su brojne, kako zdravstvene tako i estetske prirode.

NAJČEŠĆI ZNACI KOJE NAM ORGANIZAM ŠALJE KAO UPOZORENJE

- Loša prokrvljenost tkiva, posebno nogu, zadnjice i trbuha

- Gomilanje toksičnih produkata metabolizma koje nadražuju tkivo i utiču na pojavu zapaljneskih procesa i         stvaranja vezivnog tkiva lošijeg kvaliteta

- Povećanje broja i veličine masnih ćelija

- Oticanje nogu

- Promene u koži i potkožnom tkivu u vidu celulita

- Oštećenje krvnih sudova i cirkulacije krvi u pogođenom području tela

Aparat Green Press 8 je namenjen kako za sprečavanje, tako i za lečenje svih navedenih stanja. Kompjuterski vođeni sistem aparata Green Press 8 je zasnovan na svim načelima dobro izvedene ručne limfne drenaže. Aparat je efikasan u sprečavanuju nastanka i lečenju celulita, otečenih nogu i umornih nogu kao i u svim slučajevima blažeg oblika loše venske cirkulacije (proširene vene).

 

Manžetne aparata Green Press 8 koje su sastavljene iz 8 komora, pune se vazduhom i pritiskaju određeno mesto na kome se sprovodi terapija. Pritisak u komorama manžetni je podesiv, a tokom izvođenja terapije moguće ga je strogo nadzirati i prilagoditi svakom pacijentu individualno, prema njegovim potrebama.

 

Aparat radi po principu naizmenične promene povećanja i smanjenja pritiska na različitim krvnim i limfnim sudovima. Na taj način se za vreme trajanja tretmana limfne drenaže poboljšava protok krvi sa hranjivim supstancama, kao i uklanjanje međućelijske tečnosti i otpadnih produkata metabolizma tkiva. Rezultat je smanjenje otoka, stimulacija imunološkog  sistema, poboljšanje prokrvljenosti tkiva, te smanjenje celulita.

 

Aparat nudi 7 standardnih programa koji omogućavaju terapeutu izbor optimalne terapije u odnosu na stanje pacijenta i koju na taj način individualno prilagođava svakom pacijentu ponaosob. Limfna drenaža pomoću aparata Green Press 8 se može kombinovati sa vakuum akustičnom terapijom (Green Vac), terapijom radiofrekventnim i ultrazvučnim talasima (Exilis Ultra  360), maderoterapijom (terapija masažom pomoću oklagija) kao i sa anticelulit kremama.

U kombinaciji sa nekim od navedenih procedura, dolazimo brzo, jednostavo i bezbolno do najboljih rezultata

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Poliklinika Eurolab. Laze Nančića 2, Novi Sad

 ☎ 064/825-8875, 021/632-2221

bottom of page