top of page

POLIKLINIKA

EUROLAB

MEZOTERAPIJA CELULITA

Obzirom na sepcifilne mehanizme nastanka celulite kao i stepen njegovog ispoljavanja, odabrane su dve vrlo efikasne mezoterapijske tehnike koje daju odlične rezultate u razbijanju masnih ćelija delova tela na kojima je celulit ispoljen.

Uvek se prvo sprovodi mezoterapijska lipoliza i destrukcija masnih ćelija u dubljim slojevima kože i potkožnom masnom tkivu. Lipolitičke supstance na bazi estara se unose na dubinu i do 13 mm ubodom tanke igle kroz kožu uz prethodno planiranje mesta uboda na tretiranoj površini i anesteziranje putem hlađenja ledom. Sprovodi se 1-3 tretmana u zavisnosti od stepena izraženosti celulita, pre ili posle, ali nikada u isto vreme sa tehnikama masaže ili drenaže. Međutim, pravilna kombinacija mezoterapije i drugih tehnika tretiranja celulita na svim delovima tela daje odlične i brzo vidljive rezultate.

Nakon sprovedene lipolize, klijentima se preporučuje održavanje postignutih rezultata primenom slimming preparata kojim se aktivne suspstance unose u kožu do dubine od 4 mm, preporučuje se do 10 tretmana sa pauzom između tertmana od  7 do 10 dana. Slimming procedura se zasniva na jedinstvenoj osobini aminokiseline L-karnitina koji vezuje i transportuje masti do delova ćelije gde se masti razgrađuju, a u tome im pomažu druge aktivne supstance kao što su kofein, silicijum i rutin.

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Poliklinika Eurolab. Laze Nančića 2, Novi Sad

 ☎ 064/825-8875, 021/632-2221

bottom of page