top of page

POLIKLINIKA

EUROLAB

VAC PRESTIGE

Brojnim istraživanjima je dokazano da su smetnje u cirkulaciji krvi i limfe glavni uzrok neželjenih promena kože i potkožnog tkiva. Obzirom da se svakodnevno u svim tkivima odvijaju brojni metabolički procesi tokom kojih se stvaraju toksični produkti metabolizma,, zbog smetnji u cirkulaciji dolazi do njihovog nagomilavanja i štetnog efekta na mestima gde duže ostaju. Kao posledica toga, vezivno tkivo prekomerno buja, a kao rezultat ovog procesa je pojava celulita koji čini površinu kože neravnom poput narandžine kore.

Aparat Green Vac Prestige nudi korisniku ugodnu i jednostavnu metodu za terapiju promena u koži i potkožnom masnom tkivu i negu kože čineći je lepšom, a terapija je poznata u svetu kao radijalna endodermalna terapija (RDT).

 

Radijalna endodermalna terapija znatno poboljšava propustljivost kapilara što povećava dotok hranjivih materija, kiseonika , mineralnih oligoelemenata i enzima. Poboljšava se hidracija ekstracelularnog prostora i time se aktiviraju fibrobrlasti koji se brže umnožavaju što vodi stvaranju novih kolagenih i elastičnih vlakana. Na taj način vezivno tkivo se obnavlja i povećava elastičnost i zategnutost koži i održava njen mladalački izgled, a fina mišićna vlakna kože povećavaju svoj tonus i održavaju kožu zategnutom. Nakon terapije koža je čvršća i osvežena, a bore i celulit su manje vidljivi.

Aparat Green Vac Prestige omogućava jedinstvenu kombinaciju pulsirajućeg vakuuma i posebno oblikovanih aplikatora sa tri rotirajuće kuglice koje stvaraju kružni nabor kože tako da istovremeno,  dolazi do masaže i rastezanja vezivnog tkiva kože i potkožne regije.

 

Dotok sveže krvi i kiseonika na oštećeno mesto koje se tretira, znatno se poboljšava, istovremeno se pojačava i limfna drenaža te se putem limfnog sistema uklanjanu nakupljene toksične supstance. Vezivno tkivo postaje ponovo elastično , a udubljenja i izbočenja poput narandžine kore nestaju. Koža je ponovo glatka, čvrsta, napeta i što je najvažnije, bez tragova celulita.

 

Aparat Green Vac Prestige koristeći jedinstvenu tehnologiju radijalne endodermalne masaže se koristi za tretiranje svih kritičnih regija na telu: kože lica, trbuha, zadnjice i nadkolenica. Efikasno uklanja celulit, a kožu čini zatenutom i osveženom.

PRAVI IZBOR

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Poliklinika Eurolab. Laze Nančića 2, Novi Sad

 ☎ 064/825-8875, 021/632-2221

bottom of page