top of page

POLIKLINIKA

EUROLAB

RADIOFREKVENTNI TALASI U TRETMANU KOŽE LICA I TELA

Kult lepote i mladosti, poslednjih godina postaje trend u čitavom svetu. Kako žene tako i muškarci, tokom starenja, pokušavaju da održe mladalački izgled i formu, što često zahteva mnogo napora, fizičkog i psihičkog, ali i materijalnog. Tržište je danas preplavljeno brojnim kremama za negu kože lica i tela, na internetu se mogu pronaći brojni saveti kako brzo i bezbolno možete doći do savršenog izgleda za kratko vreme, ali nisu ni svi saveti korisni niti u potpunosti tačni. Stoga želimo da vam pružimo prave informacije koje su zasnovane na medicinskim dokazima kako bi mogli da doneste pravu i za vas najbolju odluku, a u skladu sa vašim željama i mogućnostima.

 

Do sada su sprovedena brojna istraživanja u oblasti estetske i antiejdžing medicine koja su omogućila lekarima i kozmetolozima da primene brojne metode u cilju postizanja što poželjnijeg efekta zdrave i zategnute kože, metode koje su bezbolne i sigurne i koje imaju malo ili uošte nemaju neželjenih efekata.

 

Jedna od metoda koja se izdvojila po svim kriterijumima iznad ostalih je tretman kože lica i tela primenom radifrekventnih i ultrazvučnih talasa, odnosno njihovom međusobnom kombinacijom kada se postižu najbolji i brzo vidljivi efekti zategnute i elastične kože. Ova metoda koristi najsavremeniju tehnologiju:

PITANJA I ODGOVORI

PITANJA I ODGOVORI

PITANJA I ODGOVORI

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Poliklinika Eurolab. Laze Nančića 2, Novi Sad

 ☎ 064/825-8875, 021/632-2221

bottom of page